Gladiator Autopilot (Zonder Tablet)
  • Gladiator Autopilot (Zonder Tablet)

Gladiator Autopilot (Zonder Tablet)

€ 499,00
Inclusief belasting LEVERTIJD= Wanneer Niet op voorraad Gladiator 3 tot 5 Weken - De Centurion word alleen op aanvraag gebouwd, Neem contact met ons op.

Gladiator Autopilot zonder Tablet, om zelf in te bouwen of te laten inbouwen bij ons zelf.

Inbouwen
Aantal

  • Beveiligde Website Beveiligde Website
  • Leverings Voorwaarden Leverings Voorwaarden
  • Service Voorwaarden Service Voorwaarden

Autopilots worden al langer gebruikt dan vandaag,

Zowel in de zeevaart als in de binnenvaart is de automatische piloot al vele jaren gemeengoed. In de zeevaart wordt deze stuurautomaat genoemd. De stuurautomaat werd in eerste instantie aangestuurd door een "koerssteller" waarop de gewenste koers werd ingesteld en een sensor die de stand van een magneetkompas aflas. Latere versies gebruiken een gyrokompas. De meest recente versies zijn opgebouwd rond een microprocessor-unit die zowel GPS-informatie, koers van magneet- of gyrokompas en ingestelde routes/routepunten interpreteert, en zodat de roerganger in principe alleen nog hoeft te interveniëren als er een aanvaring met een ander vaartuig dreigt.

Er is al veel bekend over autopilot systemen, wij hebben gekozen voor een autopilot die ook in drone's gebruikt word. Dit systeem werkt samen met google maps, dit met een redelijk makkelijk te gebruiken app.

0010